Warmtepompen

WOLF Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. De snelle ontwikkeling WOLF tot het voorfront van de Europese gebouwtechnologiesector is begonnen met oplossingen op het gebied van ventilatie- en luchtbehandelingskasten. WOLF biedt daarin een breed scala aan, van compacte WTW units tot op maat geselecteerde modulaire luchtbehandelingsgroepen. Voor de verwarmingsmarkt biedt WOLF een breed assortiment aan van onder andere zonnecollectoren, HR gaswandketels en warmtepompen. Door toepassing van de modernste regelcomponenten wordt een optimale energiebenutting en efficiëntie gewaarborgd.

De WOLF systeemwereld biedt voor iedereen energiebesparing, comfort en een optimaal binnenklimaat. Wij blijven innoveren en ontwikkelen met een focus op duurzaamheid, energieverbruik, hygiëne, levensduur, onderhoudsgemak en Total Cost of Ownership. De producten kunnen uiteraard afzonderlijk toegepast worden, maar bieden verregaande voordelen als totaal-systeem, dankzij het intelligente WOLF regelsysteem. Als wereldwijde leverancier van energiebesparende en CO2-neutrale systeemoplossingen vinden wij het van groot belang om zelf ook bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Wij hechten zeer veel waarde aan integriteit, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Eerlijkheid en transparantie zijn kenmerkend voor de werkwijze van WOLF Energiesystemen. Wij zetten ons in voor een samenleving welke wij beter achterlaten aan toekomstige generaties. Onze producten en oplossingen leveren een forse bijdrage aan een lagere belasting van het milieu. Het geeft ons energie om klanten te voorzien van een goed advies en te kunnen ondersteunen met onze kennis en dienstverlening. Om dit optimaal te kunnen doen werken wij vanuit een gezonde en veilige werkomgeving. Hoge kwaliteit en een compleet programma van producten en systeemoplossingen, toegewijd personeel en klantgerichte service. Dit is de meerwaarde van WOLF!

Heliotherm maakt sinds 1987 warmtepompen en er zijn in Nederland op dit moment (2022) meer dan duizend Heliotherm warmtepompen in gebruik. Gebruikers zijn tevreden tot zeer tevreden. Deltherma monitort (indien gewenst) alle units op afstand. Ook u kunt uw Heliotherm met behulp van een web interface besturen. En uw Competence Partner of Heliotherm kan eveneens inloggen, updates uitvoeren, en bijvoorbeeld een expansieventiel aansturen, opdat deze sneller of langzamer opent.

U merkt niets van deze service: zo geruisloos als de unit zelf en bij een mogelijke storing weten wij het vaak eerder dan u zelf. Als u het al merkt. Via de website ziet u op elk gewenst moment het verbruik, de temperaturen, de COP en de SCOP, het aantal uren in bedrijf, enzovoort, zodat u altijd weet hoeveel energie (warmte) uw Heliotherm levert en verbruikt. Heliotherm warmtepompen zijn uitzonderlijk degelijk gebouwd: het buitendeel is geheel gemaakt van aluminium en alle bevestigingen zijn tevens van aluminium. Vandaar dat een Heliotherm roestvrij blijft, een leven lang. Deze degelijke constructie heeft tot gevolg dat de compressor zeer stil zijn werk doet. Ook is het hierdoor vrijwel onmogelijk om een qua nominale capaciteit vergelijkbare andere warmtepomp te vergelijken met een Heliotherm.

Warm water is een luxe waar we dagelijks gebruik van maken. LG brengt dit nu op een nóg betere manier in elke badkamer en/of keuken. De Warmtepompboiler met DUAL Inverter Compressor verbruikt tot 74 procent minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Hierdoor is deze niet alleen zuiniger, maar ook een stuk milieuvriendelijker.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler
  • 20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL Inverter-technologie
  • Capaciteit van 200 of 270 liter
  • Strak design dat al meerdere malen bekroond werd

Wij zorgen voor uw huis 

Een brede reeks oplossingen om van uw woning een prettigere plek om te leven te maken. Panasonic levert de juiste oplossing voor verwarming, koeling, de productie van warm water en ventilatie in iedere soort woning.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.