Infrarood verwarming

Plafond

A-merk infraroodpanelen hebben een stralingsbereik van ongeveer 170 graden en stralen ongeveer 3 meter om zich heen. Om dat stralingsbereik optimaal te benutten is plafondmontage de slimste plek om onze infraroodpanelen te installeren. Omdat er geen radiatoren aan de muren hangen bespaar je meteen veel ruimte in huis.

plafond

Badkamer

Door de zeer korte opwarmtijd zijn infraroodpanelen ideaal voor het verzorgen van een comfortabel, klimaat in de badkamer. Ons assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen in verschillende maten en wattages waaruit je kunt kiezen. De meest populaire panelen voor gebruik in een badkamer zijn spiegel infraroodpanelen. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een riante wellness-ruimte – voor elke toepassing hebben wij een passende oplossing. Het maakt niet uit of je een gastentoilet verwarmt met een compact infraroodpaneel of een ruime familiebadkamer met een grootformaat infraroodpaneel of een combinatie van meerdere infraroodpanelen, zoals een badhanddoek droger en een mat wit glaspaneel aan het plafond. 

Bureau

Infraroodpanelen voor gebruik in systeemplafonds zijn speciaal geschikt voor kantoren, verkoopruimtes en medische praktijken. Voor de installatie worden de infraroodpanelen eenvoudig in het systeemplafond gehangen. Ideaal voor nieuwbouw, maar ook voor vervanging- en renovatie van bestaande verwarmingssystemen. De speciale infraroodverwarming is afgewerkt met witte poedercoating en lijkt daardoor erg op conventionele plafondpanelen. Ze zorgen voor een gezond binnenklimaat en comfortabele warmte van bovenaf. Overal flexibel inzetbaar en verkrijgbaar als enkel en dubbel paneel zodat voor elke ruimte het ideale vermogen kan worden gekozen. 

Specials

Een bedrijfshal is een grote ruimte met een hoog plafond. Wanneer je een loods of bedrijfshal verwarmt met traditionele luchtverwarming, moet alle lucht in de gehele loods worden verwarmd. Daarbij stijgt de verwarmde lucht omhoog waardoor het bij het plafond warm is en op de werkvloer nog steeds koud. Dat zorgt voor een enorme verspilling van energie en een verlies van comfort. Door te kiezen voor stralingsverwarming in de vorm van infraroodstralers, kan eenvoudig een energiebesparing van tot wel 70% gerealiseerd worden. Afhankelijk van de toepassing en warmtevraag kan met werkplek verwarming, hoofdverwarming of een combinatie daarvan het perfecte resultaat worden behaald.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.